Vreau…

Amor și dor și parcă mor

Mi-e dor de tine, mi-e dor de zilele în care ne puteam vedea cât mai des. Vreau să te revăd, vreau să te am, vreau să fii, vreau să fim.

„Extremele se atrag”, așa îmi spuneai. Vreau să fie așa și în cazul nostru, vreau să fii al meu, vreau să fiu a ta. Vreau să fim fericiți împreună, să ne bucurăm de fiecare clipă a vieții. Vreau să lăsăm în urmă trecutul și să ne pese doar de prezent. Vreau să mă lași să am grijă de sufletul tău, să-l apăr de nedreptățile vieții, de dezamăgiri și de alte dureri.

Vreau să te iubesc, vreau să mă iubești. Vreau să îți pun pe tavă sentimentele mele, chiar dacă voi risca să mă doară. Am învățat că în viață dacă riști, punând la bătaie tot ce e mai bun, câștigi. Eu vreau să câștig încrederea ta. Încrederea e cea care face ca iubirea să persiste în timp. Și vreau ca iubirea noastră să persiste.

Vreau să mă accepți așa cum sunt, cu bune și cu rele. Vreau să mă determini să devin cea mai bună versiune a mea. Vreau să te fac să arăți și tu lumii toate calitățile tale. Poți străluci la fel ca cea mai puternică stea, trebuie doar să crezi în tine pentru că eu deja o fac. Mereu am crezut în calitățile tale, mereu am crezut că vei avea succes reușind să te descurci în orice circumstanțe.

Vreau să te văd zâmbind pentru a zâmbi și eu alături de tine, dar vreau să te văd și plângând pentru a-ți putea șterge lacrimile și pentru a te încuraja. Vreau să îți fiu soare pentru a-ți încălzi inima și lună pentru a-ți fi călăuză în noapte.

Vreau să îți scriu romane, dar mă rezum la câteva cuvinte scrise din inimă. E mult mai profund deoarece am scris cu pasiune. Am pus bucăți din suflet printre cuvinte pentru a-ți spune ce vrea de fapt inima mea, deși știi și tu că te vrea doar pe tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s