Printre stele

S-a pierdut din nou printre gânduri, iluzii și sentimente. S-a pierdut în promisiuni și cuvinte care nu pot fi definite ca adevărate sau false. S-a pierdut printre zecile de stări care îi tulbură sufletul. S-a pierdut ieri, alaltăieri, nici nu mai știe când, oricum timpul e ceva relativ. S-a pierdut în acest univers, universul ei, universul lui. O lume zugrăvită în nuanțe de alb și negru, dar cu mici buline roz, pentru ea. O lume în care totul părea perfect la început. O lume care trecea granițele realului. Dar acea lume a dispărut din peisaj. Totul e doar praf…praf de stele.

Vinovată sau vinovat? Nu există un răspuns. O greșeală nu e comisă doar de o singură persoană atunci când e vorba de doi. Dar ce valoare mai au acum greșelile?

Când nu are cine să o asculte, ea vorbește cu stelele, doar ele îi înțeleg durerea. Când nu are cine să o admire, le lasă pe ele să o facă, doar ele îi văd frumusețea. Când nu are cine să îi lumineze calea, doar ele o ghidează spre calea cea bună. O lumină, oricât de slabă ar fi ea, în viața cuiva poate schimba foarte multe.

Tot ce vrea e fericire, dar uneori nu știe să o accepte sau să o păstreze. Fericirea ți-o creezi singur, nu o poți fura de la altcineva și nici nu o poți împrumuta. E greu să o creezi, dar e greu să o și păstrezi. Ea nu a știut să păstreze ceea ce a dobândit, poate va învăța într-un viitor apropiat sau într-o altă viață.

E liniște și frig. O lacrimă îi cade lin pe obraz, un regret că nu a putut face mai mult, un sentiment ce se va pierde în timp sau va rămâne veșnic acolo undeva. Privind spre cer îi vine în minte un ultim gând: „M-am pierdut…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s