Euforie

Când am crezut că totul a luat sfârșit, universul mi-a dat o nouă șansă. O șansă a unui nou început, o șansă pe care să nu o irosesc, o șansă pentru tine, o șansă pentru noi.

Tu ești cel care reușește să-mi reaprindă scânteile din ochi. Tu ești cel care îmi lasă praf de stele pe buze de fiecare dată când mă săruți. Tu ești cel care îmi întoarce lumea pe dos. Tu ești precum răsăritul și apusul pe care le admir atât de mult. Tu ești starea mea de extaz. Tu ești zahărul din cafeaua mea. Tu ești cel care îmi dă puterea unui leu. Tu ești cel pe care nu vreau să-l dezamăgesc.

Poate nu sunt suficient de bună pentru tine. Poate nu te merit îndeajuns de mult. Poate nu pot fi așa cum te aștepți tu să fiu. Poate sunt o zăpăcită care uneori spune tâmpenii.

Însă,

Vreau să știi că această zăpăcită te admiră foarte mult, chiar dacă nu e capabilă să o arate în mod direct. Vreau să știi că pentru ea ești mai mult decât ai crede. Vreau să știi că te vrea chiar și atunci când nu ești lângă ea. Vreau să știi că pentru ea sentimentele reprezintă ceva nobil, în ciuda tuturor dezamăgirilor pe care le-a îndurat.

Și ora fiind târzie,

M-am pierdut printre cuvinte. M-am pierdut printre rânduri. M-am pierdut printre figuri de stil și metafore. M-am pierdut în această stare euforică cauzată din pricina ta…