L’amour ébloui

Speranțe deșarte, vise spulberate și lacrimi pe obraz. Sunt ultimele lucruri care-mi rămân de fiecare dată când pleci și mă lași să mă înec în propriile gânduri. Tot ce îmi spuneai, toate alinturile, mângâierile și săruturile rămân undeva aruncate în colțul camerei, uitate. Rămân doar eu, singură, cu inima la pământ, cu sufletul îndurerat și cu o mulțime de reproșuri. Alegi să mă lași singură, să mă prăbușesc în neant luându-ți rămas bun printr-o singură bătaie pe umăr, iar eu fiind nevoită să-ți răspund printr-o singură suflare care încearcă să suprime toată durerea care vrea să evadeze din trupul meu.

Ridic tricoul pe care mi l-ai purtat fiind îmbibat cu mirosul parfumului tău, îl pun cu gingășie în dulap hotărându-mă să nu-l mai spăl pentru a te avea mai aproape de mine. Spăl paharele care au fost murdărite de dulcea otravă a licorii lui Bacchus, licoarea pe care acum încerc să o acuz pentru nedreptățile care mi s-au făcut.

Plâng, țip, regret, îmi șterg lacrimile și mă trezesc la realitate. La realitatea mea ghidată de propriile principii și aspirații, la realitatea mea în care absolut totul depinde de mine, unde toate sentimentele mele sunt ținute sub control, unde totul este cum cred eu că trebuie să fie.
Mă conving că fericirea mea nu depinde de altă persoană ci doar de mine, mă convig că insensibilitatea poate fi cea mai de preț armă a mea, mă conving că am suficientă putere pentru a trece peste și în cele din urmă mă conving că dragostea ta mă amețește și mă obligă să te țin închis și ascuns undeva în inima mea plină de cicatrici…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s