Frică

Ai inima de leu, dar te ascunzi precum un iepure.

Vrei să urlii atât de tare încât să se cutremure și munții, dar alegi să taci.

Încerci să le arăți că au greșit dar în cele din urmă le dai tot lor dreptate.

Vrei să ieși la lumină, dar te ascunzi în umbră.

Ai un suflet bun, dar preferi să fii rece și indiferent.

Ai o multitudine de calități, însă alegi să îți iasă în evidență defectele.

De ce toate acestea?Pentru că îți e frică!

Frică să nu fii judecat, frică să nu fii dat la o parte, frică să nu râdă pe seama ta, frică să nu te descurajeze, frică de eșec, frică de tot!

Am ajuns să ne fie frică de aproape orice ce ne înconjoară. Nu mai putem face nimic fără să avem acea teamă cum că totul va putea lua o întorsătură la 180 de grade. Frica e principalul obstacol ce stă în calea noastră atunci când dorim să ne atingem obiectivele și să dobândim succesul. Frica e cea care ne taie aripile și nu ne lasă să ne înălțăm cât de mult dorim. Frica ne face să renunțăm la anumite lucruri de care știm că suntem capabili să le putem face. Frica e cea care ne distruge visele și ne poate răni!

Însă frica ne rănește doar dacă noi o lăsăm. Succesul nu vine atunci când ne lăsăm mânați de diferite temeri, ci atunci când începem să privim spre partea plină a paharului, atunci când ne uităm în oglindă și spunem : „Da, eu pot! Voi reuși! Nu mi-e frică de eșec!” Ceea ce ne spunem și ceea ce credem este motivația noastră! Iar dacă noi credem că nu vom reuși, nu facem altceva decât să ne lăsăm purtați de frică și să ne subestimăm calitătile. Uneori gândurile noastre se pot materializa, iar dacă noi nu avem o gândire pozitivă asupra noastră va fi mai greu să putem fi ceea ce ne dorim de fapt să fim. Într-adevăr, nu e ușor să fim tot timpul optimiști, dar nu e nici imposibil. O picătură de optimism zilnic, poate deveni o cantitate mai mare în timp, care va putea distruge zidurile fricii care ne înconjoară atunci când vrem să ne atingem scopul.

Fiecare dintre noi deține suficientă putere pentru a putea învinge cu ușurință obstacolele ce se ivesc în calea noastră, iar principalul lucru pe care trebuie să-l facem este să ne învingem cel mai mare inamic, și anume FRICA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s