O ultimă șansă

O ultimă șansă…atât mi-a mai rămas. O ultimă șansă să o iau de la început și să repar ceea ce a fost cândva distrus.

Orice om are dreptul la încă o șansă, o șansă prin care să demonstreze că s-a schimbat într-o persoană mai bună, că tot ce a fost în trecut a fost doar o greșeală care poate fi remediată și că un nou început ar putea fi binevenit. Însă câte persoane sunt dispuse să acorde această ultimă șansă? Cu siguranță nu dispunem de un număr foarte mare de persoane care să-și înmâneze din nou încrederea acelorași persoane care cândva le-au dezamăgit, deoarece după cum prea bine știm „Cine te-a rănit odată o va face și a doua oară”. Într-adevăr în majoritatea cazurilor acest fapt se dovedește a fi adevărat, însă asta nu înseamnă că absolut fiecare om va face același lucru. Fiecare dintre noi este diferit, contemplând lumea din unghiuri diferite așa nu are rost să generalizăm. Chiar dacă anumiți oameni nu se mai pot schimba, o anumită situație mai nefericită dealtfel care a avut loc între aceștia poate fi schimbată, însă depinde si de circumstanțele în care acea situație a avut loc și ce urmări a avut.

Cum vom reuși să facem lumea aceasta un loc mai bun dacă nu reușim să oferim încă o nouă șansă celor care au făcut un pas greșit? Iertarea e singura ușă care duce spre împăcare și spre un nou început. Un nou început care ar putea fi de 100 de ori mai bun decât ceea ce s-a încheiat.

Dați orgoliul la o parte și nu puneți mai prejos ceea ce vă dictează inima. Uneori doar o ultimă șansă ar putea fi ceva ce ar putea schimba măcar puțin din nedreptățile care au loc în fiecare zi la orice pas.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s