Anti-Valentine’s Day

Ah, ziua îndrăgostiților…o sărbătoare plină de inimioare, flori, ciocolată și alte dulcegării de genul acesta. Dar oare de ce este nevoie de o sărbătoare pentru a ne sărbători sau de a ne împărtăși iubirea față de cineva? Consider că acest sentiment poate fi onorat în oricare altă zi a anului nu este neapărat nevoie de o anumită zi pentru acest lucru.
Ca replică dată acestei sărbători a fost creată și o sărbătoare dedicată celor care sunt singuri. Cu siguranță că majoritatea nu au auzit de acestă sărbătoare care este celebrată pe 11 noiembrie deoarece nu este la fel de comercializată. Astfel pot spune că această zi nu este deloc una care să împrăștie bucurie și iubire deoarece cei care sunt singuri încep să se simtă triști și rămân cu acea întrebare în suflet „Oare de ce sunt singur și neiubit?”. Pe 8 martie nu se plâng atât de mulți oameni că nu au o mamă cu care să sărbătorească acea zi pe cât se plâng de Valentine’s Day că nu au un iubit sau o iubită.
Chiar nu înțeleg toată această poveste cu Valentine’s Day care nici măcar nu este o sărbătoare cu specific național, fiind împrumutată de la americani. Pentru mine această zi este una în care sunt spuse mult mai multe minciuni decât în orice altă zi, nu este o zi în care iubirea este mărturisită cu sinceritate, ci e doar o zi în care totul se întâmplă doar „de fațadă”.
Spuneți NU sărbătorilor pur comerciale, golite de semnificații deoarece nu trebuie să importăm o zi pentru a putea iubi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s