Înger păzitor

Mi-e dor de tine, nici nu știi cât îmi lipsești. Mi se face dor de tine chiar din secunda în care nu mai respirăm aerul aceleiași încăperi. Dar nu-ți spun nimic, continui să tac, las tăcerea să vorbească în locul meu. Mi-e dor de privirea sinceră a ochilor tăi verzi, de zâmbetul tău, de vocea ta, de glumele tale care mă binedispuneau mereu. Chiar dacă eram tristă tu reușeai mereu să alungi norii negri de furtună de pe cerul de deasupra mea. Mi-e dor de tot ce are legătură cu tine!

Imaginea ta îmi apare mereu în minte. Apari ca un înger, îmi zâmbești și apoi din păcate dispari. Vei rămâne mereu o amintire frumoasă pentru mine. Un gând ce va rămâne veșnic în mintea mea. Uneori visez că ești lângă mine, că mă strângi în brațe, că îmi ștergi lacrimile și îmi spui că totul va fi bine.

Îmi doresc să mă scoți din acest infern și să mă ridici până la cer. Vreau să mă desprind măcar pentru o secundă de tot ce trăiesc și să îți fiu alături. Să nu mai îmi pese de părerea celorlalți, să nu mai țin cont de trecerea timpului și să fiu doar eu cu tine printre nori și printre stele.

Ești un înger păzitor care mă ghidează întotdeauna spre calea dreaptă. Vreau să îți amintesc că ești o persoană atât de pură, de puternică, care reușește să impresioneze prin tot ceea ce face, care e acolo pentru oricine și care reușește să lase o primă impresie bună oricând și oriunde. Nu uita niciodată cine ești cu adevărat, continuă să visezi și iubește-te, iubește-te pe tine și pe cei din jurul tău și acordă-ți mai multă atenție. Ești o persoană minunată și îți mulțumesc că ai apărut în viața mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s