Visez la o lume…

Visele reprezintă o altă dimensiune a realității, o dimensiune în care se poate construi o lume ideală, un univers ridicat pe propriile aspirații din viața reală. Eu visez la o lume în care predomină armonia, o lume în care nu există conflicte și dezamăgiri, o lume mult mai bună și mai frumoasă, o lume în care oamenii nu se disprețuiesc și nu se judecă unii pe alții, o lume care în realitate NU EXISTĂ…

Visez la o lume în care oamenii nu se bucură de necazul cuiva, nu fac rău pe ascuns și nu sunt prefăcuți. Nu se bârfesc unii pe alții, nu răspândesc zvonuri și nu tac atunci când cineva este nedreptățit.

Visez la o lume în care oamenii zâmbesc, nu se uită urât la semenii săi. O lume în care oamenii mângâie, nu lovesc, nu au scopuri ascunse, nu găsesc o oportunitate în fiecare persoană și nu iubesc din interes.

Visez la o lume în care animalele nu sunt ținute captive în cuști la grădinile zoologice pe care le consider închisori de animale, ci sunt lăsate să trăiască libere în sălbăticie.

Visez la o lume în care oamenii au încredere unii în alții și nu au îndoieli atunci când cineva dorește să le ofere o mână de ajutor.

Atunci când realitatea în care trăiesc devine prea dură aleg să mă refugiez în această lume, locul în care nu îmi este teamă că voi avea de suferit și că voi fi nedreptățită. În viața reală e imposibil ca această lume să existe deoarece nu există doar lucruri bune pe acest pământ, totul reprezintă un echilibru dintre bine și rău, fără tristețe neexistând bucurie și fără întuneric neexistând lumină, fiecare având scopuri prea bine definite.

6 gânduri despre “Visez la o lume…

  1. Cum spuneai, o astfel de lume nu exista. Imi place sa cred ca nu exista INCA, desi la varsta mea ar trebui sa fiu mai cu picioarele pe pamant. Dar pentru vise nu exista limite de varsta sau de timp. La fel si pentru speranta. Asa ca da, imi place sa credc ca o astfel de lume, ce poate parea un Eden, nu exista inca. Pentru ca atunci cand ea exista in visul nostru, treptat vom dori ca visul sa nu mai fie vis si atunci vom incepe sa facem ceva pentru a aduce lumea asta in realitate. Pana atunci, visam, pentru ca e atat de frumos sa visezi, chiar si atunci cand stii ca la un moment dat trebuie sa te trezesti si sa faci fata unei cu totul alte lumi.
    O serara frumoasa, Noemi!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s