De la eșec la reușită

Sunt blocată în propriile decizii, mă simt căzută la pământ, lipsită de orice apărare, fără vlagă, fără nici o speranță. Însă nu vreau să renunț, nu vreau ca totul să ajungă în ruină. Mă ridic de la sol folosindu-mă de ultimele puteri, mă scutur de praf și merg mai departe. Las în urmă trecutul gândindu-mă la viitor. Mă lupt cu norii negrii, îmi înfrunt temerile și elimin deșeurile din viața mea. Doar așa voi putea realiza ceea ce îmi doresc, doar așa voi putea supraviețui.

Voi învăța să zâmbesc când lacrimi pe obraz îmi vor cădea și voi crea un scut împotriva armelor care îmi pot răni inima. Voi ocoli obstacole și îmi voi continua drumul până la final. Dumnezeu mă va ghida pe calea cea dreaptă, iar eu o să-L urmez. Îmi va da putere și încredere. Și voi reuși! Știu că voi reuși!

Cu toții vom reuși, chiar dacă uneori pur și simplu ne pierdem speranța și vrem să renunțăm. Ne rătăcim în propriile gânduri și temeri, ne pierdem pe noi înșine, uităm cine suntem. Însă trebuie să ne canalizăm propriile forțe și să ne regăsim, să ne continuăm drumul și să punem virgulă în loc de punct.

Suntem niște luptători și vom învinge în lupta dintre eșec și reușită!

Vom câștiga!

2 gânduri despre “De la eșec la reușită

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s