Schimbarea e în inimile noastre

Uneori lumea în care trăim pare prea dură, ne-am obișnuit atât de mult cu tot ce ne înconjoară încât alegem să nu mai schimbăm nimic și să lăsăm lucrurile la stadiul la care sunt. Considerăm că nu se mai poate face nimic deoarece „răul a fost deja făcut”, însă schimbarea poate exista, deoarece noi suntem schimbarea!

Dacă am încerca să fim mai buni cu toți din jurul nostru dar și cu noi înșine nu am mai arunca cu „noroi” spre ceilalți. Dacă am încerca să fim mai sinceri nu ar mai exista atât de multe minciuni, iar adevărul va dăinui în inimile noastre. Dacă am iubi mai mult tot ce ne înconjoară nu am mai privi cu dispreț persoanele din jur. Din iubire ne naștem așa că ar trebui să spunem stop urii și să răspândim iubirea. Să renunțăm la prejudecăți și să ne dăm jos măștile care nu ne reprezintă. Să nu ne mai pese de părerea oamenilor cu sufletul umbrit de invidie pentru că indiferent de ce vom face, fie bine sau rău, unele persoane tot o să ne judece. Să muncim pentru ceea ce ne dorim și să alegem calea dreaptă pentru a obține lucrurile visate.

Oricine se poate schimba, iar orice poate fi schimbat atât timp cât există dorință și motivație. Fericirea vine din lucrurile mărunte iar aceasta vine inevitabil odată cu această schimbare a sufletelor noastre, a atitudinii, a vieții noastre.

Deci să încercăm să fim mai buni și să ne bucurăm de toate lucrurile frumoase din viețile noastre, să zâmbim mai des și să dăm deoparte toate lucrurile toxice care ne afectează.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s