Gânduri în ceață

„Gândul este arhitectul destinului.”

Gândurile noastre sunt pe deplin ceea ce ne definește ca persoane deoarece acestea întruchipează modul nostru de a relaționa cu noi înșine, dar și cu persoanele din jurul nostru. Astfel m-am hotărât să creez acest blog pentru a-mi împărtăși gândurile de valoare cu tine, dragă cititorule, și pentru a-mi îndeplini dorința de a-mi pune în practică pasiunea pentru scris.

„Gândurile în ceață” reprezintă reflexia problematicii cu care se confruntă cel mai des persoanele din ziua de astăzi, acestea reprezentând barierele de care ne izbim de fiecare dată când suntem nevoiți să luăm o decizie. Uneori gândim prea mult și acționăm mult prea puțin. Eu consider că acest lucru este adevărat doar într-o mică măsură deoarece chiar dacă ne putem încurca în sforile propriilor gânduri este mult mai bine să ne gândim foarte bine înainte de a lua o decizie importantă sau de a face ceva ce ne-ar putea afecta pe viitor.

Gândurile noastre sunt modul în care ne manifestăm liber deoarece nimeni și nimic nu ne poate impune cât, cum sau ce să gândim.

Realizat de Noemi Dragomir

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s